';
0
minuten geleden geplaatst
0
x gelezen

Loaf

Loaf is een nieuw compact en corona-proof horecaconcept, dat receptieservices combineert met een gemakkelijke, gezonde lunch. Door de modulaire componenten werkt het concept flexibel en kostenefficiënt. In deze tijden van corona ideaal op locaties met minder dan 150 lunchgasten. Om meer te weten te komen over dit nieuwe horecaconcept ging Ditt. in gesprek met Inge Oosterhoff, Implementation Manager bij D&B The Facility Group.

“Is het ‘Loaf’ concept ontstaan door corona of hadden jullie al plannen om een modulair horecaconcept op te zetten?”
“Die plannen bestonden al, corona zorgde voor de versnelling. We Canteen richt zich met name op locaties met meer dan 200 dagelijkse lunchgebruikers. Met minder lunchgebruikers is het niet mogelijk om met grote regelmaat lokale ondernemers een podium te bieden in het bedrijfsrestaurant. Echter, wij werden veel benaderd door kleinere organisaties die eveneens op We Canteen navigeerden. Voor die doelgroep met maximaal ongeveer 150 lunchgebruikers zijn wij Loaf gaan ontwikkelen. Een modulair grab-and-go concept met versbereide ontbijt- en lunchgerechten waarin een combinatie gevonden wordt tussen de receptie- en cateringtaken. We realiseerden ons dat een dergelijk concept naadloos aansluit op een situatie waarin thuiswerken onderdeel is geworden van ‘het nieuwe normaal’. Want er worden minder lunchgasten verwelkomd en in de anderhalvemetersamenleving is het misschien ook niet wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen.”

“Welke boodschap heeft Loaf?”
“We Canteen gaat echt over lokale food ondernemers, de reuring van de stad naar het bedrijfsrestaurant brengen. Loaf is een veel laagdrempeliger en kleinschaliger concept. Loaf gaat over het bieden van een versbereide en gezonde soep, salade, belegd broodje of juice als grab-and-go food. Snel, betaalbaar en bereid met de producten van lokale leveranciers. En de naam is lekker kort, klinkt als ‘Love’, dat is sympathiek en daar kun je mee spelen: Must love Loaf. Anderzijds betekent Loaf ook gewoon ‘brood’.

“In tijden van corona vind ik het bijzonder om te zien dat wij als integraal bedrijf onze diverse services en diensten slagvaardig kunnen benutten en inzetten.” – Inge Oosterhoff

“Waar functioneert het concept Loaf al?”
“Wij hebben op dit moment meerdere trajecten lopen. En wij transformeren een aantal van onze bestaande koffiebars om tot ‘Loaf’. Het is duidelijk merkbaar, dat partijen zelf ook nog zoekende zijn wat ze op de langere en op de kortere termijn gaan doen met eten en drinken. Ook hebben wij contact met diverse vastgoedpartijen. Eind september verwachten we, dat het concept 100% staat. Door de flexibiliteit van het concept zijn wij in staat binnen twee weken het concept in de Loaf-stijl of in de stijl van onze klant te plaatsen.”

Dit artikel is eerder verschenen in Ditt. Report 014 – pagina 29.

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Loaf Cateringconcept We Canteen - highlight

Loaf

Loaf is een nieuw compact en corona-proof horecaconcept, dat receptieservices combineert met een gemakkelijke, gezonde Naar artikel
Loaf - Inge Oosterhoff

Loaf – When a Staff Restaurant is too much and a cup of coffee too little

Loaf is a catering concept that combines reception service with an easy, healthy lunch concept. Naar artikel
We Canteen - Loaf - Grab-and-go

Loaf, een compact en corona-proof cateringconcept

Kleinere kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen ontberen vaak een volwaardig bedrijfsrestaurant. Omdat daar wel vraag naar is, Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: