top of page
Quarter-19.jpg

Welcome at
Quarter Avenue

Een verborgen parel in het Sloterdijk gebied. Zodra je de entree betreedt, stap je een eigentijdse kantoorlobby binnen. Waar moderne vergaderzalen worden gecombineerd met gezellige zitjes en een open foodcourt. Met een grote diversiteit aan huurders die zich hier thuis voelt.

 

Assistent Manager Nias

quarter-33.jpg
Quarter_0.jpg

It's a
Sunny Day

Quarter Avenue heeft een terras met zon. Veel zon. Dat kom je niet zo vaak tegen! Ideaal voor een gezellige lunch of een borrel aan het einde van de dag. In de zomermaanden zit het terras dan ook helemaal vol tijdens de lunch. Door het fijne terras blijven gasten langer hangen en groeit de vraag naar koffie, huisgemaakte limonades en zelfs ijsjes.

Our signature

De huurders houden ervan om elkaar te ontmoeten. De teller voor banqueting aanvragen staat niet voor niets op tenminste tien per week. Doordat er veel contact is met de huurders, wordt er actief ingespeeld op persoonlijke wensen. De ene huurder houdt meer van gezonde salades tijdens de vergadering. Waar de ander een voorkeur heeft voor belegde broodjes en soep. Ass. Manager Nias brengt geregeld een bezoek aan de huurders. Om banqueting aanvragen face to face te bespreken of om te peilen of ze nog tevreden zijn met het eten en drinken in het pand. 

 

Leuk om te merken is dat de huurders gezondheid net zo hoog op de agenda hebben staan als We Canteen. Zo moedigt de één gezonde producten aan door ze tot 40% te subsidiëren. Waar de ander actief is in het organiseren van gezonde activiteiten, zoals een vitality day of een wekelijkse sportsessie. En daar kan een energy shake of groene smoothie niet bij ontbreken!

quarter-12.jpg

Nias

Quarter_00.jpg

Signature
dishes

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” geldt voor het aanbod bij Quarter Avenue. Goed gevulde, smaakvolle & gezonde gerechten zijn het populairst. Zoals een flatbread met hete kip van kippendijen en een oosterse rauwkostsalade. Of een boerenomelet op een wrap met huisgemaakte koolsla. Maar ook een verse Chinese tomatensoep met noedels, taugé en bosui wordt erg gewaardeerd.

quarter-7.jpg
quarter-30.jpg
quarter-11.jpg

Growth

Nias is in drie jaar tijd doorgegroeid van flexibele kracht, naar catering medewerker, naar zijn huidige functie van Assistent Manager. Met als einddoel: het vervullen van de rol als Manager.

 

In coronatijd is Nias even weggeweest bij We Canteen. Helaas noodgedwongen vanwege de pandemie. Maar hij heeft altijd goed contact gehouden met We Canteen: “Mijn leidinggevende belde mij of ik terugkwam en ze bood mij deze, uitdagende functie aan. Daar werd ik wel blij van. Ik kom eigenlijk van de lerarenopleiding, maar ik merk aan alles dat de randvoorwaarden in het onderwijs niet bij mij passen. Het werken met gezond eten en het functioneren als gastheer, dat is waar mijn hart ligt.

_M6A0247.jpg

Local
Hero

Een lokale ondernemer is niet het meest populair bij Quarter Avenue. Het publiek houdt vooral van belegde broodjes en warme snacks. Als er een ondernemer komt koken, dan moet het bekend zijn. Zoals Indonesisch of Indiaas. En het eten moet een lust voor het oog zijn: dan verkoopt het goed. 

Lust voor het oog

quarter-5.jpg

Facts & Figures

190

Gemiddeld
aantal
lunchgasten.

 

6

Huurders
in sectoren
Finance, ICT
en Zorg

 

Nationaliteiten

Overwegend
Nederlands
met een grote diversiteit aan leeftijdsgroepen

 

Quarter-4.jpg

“Door wensen zoveel mogelijk persoonlijk af te stemmen met de huurders, ontstaat er een band. Zowel zakelijk als privé. Dat vind ik heel waardevol. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt!”

Assistent Manager Quarter Avenue

Nias

Signature

Foodcourts

havengebouw_-7.jpg

 

Havengebouw

button.jpg

 

TomTom

button2.jpg

 

Go West

button2.jpg

Fremantle

button.jpg

Samsung

bottom of page