
Van ontwerp tot en met exploitatie
ALL THE WAY
DESIGN , BUILD & OPERATE
Of het restaurant nog gebouwd moet worden, nog niet eens een naam heeft, of toe is aan een verfrissing; We Canteen kan in elke fase inspringen. Met een in-house concept & design team wordt concept, huisstijl en restaurant design verzorgd én gerealiseerd. Van eerste schets tot en met exploitatie.




OUR SPECIALITY
Dat zijn de zogenaamde 'White label' restaurants. In het hart een echte We Canteen. Oftewel: met versbereiding, variatie en beleving. Maar daaromheen een schil die volledig matched bij de locatie of opdrachtgever. Een naam die aanslaat, blijft hangen en klopt. En dat met een bijpassende uitstraling waar het water je van in de mond loopt.


FORM & FUNCTION
Een restaurant mooi maken is echt niet zo moeilijk. Zorgen dat de logistieke lijnen kloppen, de luchtbehandeling in balans is of er bijvoorbeeld geen rijvorming ontstaat bij de afruimband... dat maakt of breekt een goed ontwerp. Deze expertise in een vroeg stadium inzetten bespaart over het hele traject dan ook veel geld en tijd.




Bij de bouw of verbouw komen meerdere specialisaties samen. Architect, design&build, installateur, keukenleverancier en aannemer. Ieder met een eigen project manager. Maar wij geloven in één project manager en daarmee aanspreekpunt voor de opdrachtgever. En die is van We Canteen. Zo behouden wij overzicht en weten we zeker dat het resultaat overeenkomt met het finale ontwerp, zonder verrassingen.

IN-HOUSE
D&B The Facility Group is een Multi Service dienstverlener. Daardoor hebben we meerdere specialismen in-house die al in een vroeg stadium worden aangehaakt. Zo adviseert onze Cleaning-specialist over vloerafwerking en materialen, omdat deze keuzes direct invloed hebben op de exploitatiekosten, op korte én lange termijn.
Ook voor BREEAM- en WELL-certificering hebben we de expertise in-house, inclusief advies over de eisen voor de spoel- en bereidingskeuken.
THIRD PARTY
Design&Build

Elke Design&Build partner waar We Canteen mee werkt heeft een eigen signatuur en stijl. Selectie is dan ook gebaseerd op de match met het project.
+
Kitchen

Preferred partner voor de keukenapparatuur is Beuk Horeca. Zij adviseren al in een vroeg stadium over indeling, apparatuur en onderhoud.
+
Installations

Doorgaans wordt er samengewerkt met de gebouwgebonden installateur en wordt de aansluiting letterlijk gemaakt op de apparatuur.
+
Uniforms

Nieuwenhuis Corporate Fashion voert met veel liefde en toewijding onze concepten en merken door in de kleding.
+
