top of page
4.jpg

Bedrijfscatering

Een food court of food hall is in het buitenland niet meer weg te denken. Een diversiteit aan lokale ondernemers die zich ieder focust op het bereiden van een eigen specialiteit en dit op 1 locatie serveert. Elke gast kan op deze manier een gerecht samenstellen waar deze op dat moment zin in heeft en toch gezamenlijk eten. Echter, in de Nederlandse markt is het concept foodcourt minder bekend. We Canteen bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” bij de Misset Catering Awards.

charlotte_maaike.jpg
Bedrijfscatering-We-Canteen-Ondernemer-Barra-Paella.jpeg

Bedrijfscatering met lokale ondernemers

Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door We Canteen samen met lokale ondernemers ingevuld. Tevens kunnen uw behoeften voor banqueting en mogelijk koffiebar door ons worden ingevuld. Het dagelijkse aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en verse sappen worden dagelijks aangeboden door We Canteen. De diverse, elkaar afwisselende, We Canteen ondernemers verzorgen als aanvulling daarop een divers aanbod. Denk hierbij aan de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken.

MVO

Het werken met lokale ondernemers heeft ons geleerd dat alle gerechten vers en ambachtelijk bereid zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezonde en verantwoorde ingrediënten die voornamelijk lokaal en/of Fair Trade ingekocht worden. Daarnaast dienen de ondernemers te voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt door een aantal van onze ondernemers binnen het eigen bedrijf mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze ondernemers worden door We Canteen bedrijfscatering samengebracht in de Nederlandse bedrijfsrestaurants en tevens treedt We Canteen op als aanspreekpunt met betrekking tot de organisatie, communicatie en coördinatie rond het cateringaanbod. Bedrijfscatering van We Canteen staat garant voor de voedselveiligheid en de kwaliteit van het aanbod.

Bedrijfscatering-We-Canteen-Ondernemer-Juice-Salad.jpg
We-Canteen----Nina-Slagmolen-11-maart-2022_-50.jpg

Tevreden gasten

De ervaring leert dat het foodcourt in Nederland ook een steeds groter succes aan het worden is. De gasten die aan de bedrijfsrestaurants van We Canteen een bezoek brengen  genieten van de vers bereide, ambachtelijke vers bereide gerechten en de verhalen vol passie, de aandacht en kennis van de verschillende We Canteen ondernemers. Waarderingscijfers ondersteunen dit beeld: bezoekers van We Canteen bedrijfscatering geven het aanbod een gemiddeld cijfer van 8.2!

We-Canteen---Samsung---Nina-Slagmolen-16-maart-2022_-69.jpg
gowest_26.jpg
local1.jpg

Meet the
Locals

Wat blijft en wat ons onderscheidt zijn toch echt onze Local Hero's. Bevlogen ondernemers met een mooi verhaal en nog mooiere gerechten. Onze foodscout Aeyessa is dagelijks op pad om deze helden te vinden 'in het wild'. Op food festivals, in de binnensteden en uiteraard via tevreden klanten die haar tippen. 

Zij selecteert de ondernemers op onderscheidende specialiteiten, hun verhaal, presentatie en uiteraard of zij voldoen aan alle hygiënische normen. Het gaat dus niet alleen om lekker koken, er moet écht een feestje worden gemaakt en de gerechten moeten van uitstekende kwaliteit zijn. Hun bevlogenheid werkt niet alleen positief op stemming van de gasten, maar inspireert ook onze We Canteen chefs en restaurantmedewerkers. 

Aeyessa

Op zoek naar meer beleving en variatie in jouw bedrijfsrestaurant?

Heb je interesse in het concept van We Canteen? Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van jouw eigen bedrijfsrestaurant? Neem contact op!

info@wecanteen.nl

020 - 420 06 91

Aeyessa_DSC_2373.jpg
achtergrond_facts.jpg

Facts & Figures

2011

Ontstaan 
van het
concept

24

Foodcourts
 

95

Medewerkers
 

65

Local Hero
Partners

 

merijn.jpeg

Alles wat ik dacht te weten over bedrijfshoreca heb ik het afgelopen jaar, na corona, overboord moeten gooien. Alles is nu anders. Ons concept is op veel aspecten aangepast en gelukkig konden wij dat ook. Er is zelfs een nieuw concept bij 'geboren': Loaf. Speciaal voor kleinere locaties met een behoefte aan meer flexibiliteit en efficiëntie. Een paar dingen zullen we echter nooit veranderen: dat is waanzinnig lekker koken en ondernemen.'

General Manager We Canteen

Merijn de Launay

Signature

Foodcourts

havengebouw_-7.jpg

 

Havengebouw

button.jpg

 

TomTom

button2.jpg

 

Go West

button.jpg

Quarter Avenue

button2.jpg

Fremantle

button.jpg

Samsung

bottom of page