top of page
theconcetp4.jpg

Waarom we doen wat we doen

THE CONCEPT

FROM SCRATCH

Sinds 2012 werkt We Canteen samen met lokale foodondernemers. Van Japans-Peruaanse foodtruck tot Indonesische warung en een Indiaas restaurant. Zij brachten wereldse smaken, wij het bedrijfshorecavak.

 

Die wisselwerking verankerde de internationale keuken in ons concept.

 

Nu geven onze chefs er creatief hun eigen draai aan, terwijl de ondernemers betrokken blijven bij events en banqueting.

TC5.jpg
TC2.jpg
TC6.jpg

FRESH & OPEN

Voor restaurantkwaliteit is versbeleving cruciaal. Daarom koken wij altijd op locatie, het liefst in een open keuken. Zo staan onze chefs direct in contact met hun gasten en passen zij het menu aan op hun wensen.

TC8.jpg

EXPERIENCE

Zoals in een restaurant creëren we beleving: van relaxte muziek en geuren van vers brood tot gastvrij ontvangst.

 

Het prikkelen van de zintuigen laat medewerkers even weg zijn van werk en vergroot hun welzijn én werkplezier.

TC7.jpg
TCB.jpg
TCA.jpg

ALL DAY LUNCH

Generatie Z eet niet meer standaard om 12 uur.

 

Met uiteenlopende wensen van Generatie X, Y en Z is ons antwoord simpel: all day. Een aantrekkelijk aanbod verspreid over de dag maakt organisaties toekomstbestendig.

TC12.jpg
TC9.jpg

De hele dag vers: ontbijt en ‘all day’ gerechten vanuit de koffiebar (08:00–16:00) en lunch uit het foodcourt (12:00–14:00). Zo vervagen vaste eetmomenten en sluiten we aan op de huidige manier van werken.

 

1+1=3: bedien iedereen, en ze komen terug.

TC13.jpg

ADD ONS

In vastgoed- en corporate kantooromgevingen is the sky the limit. Opdrachtgevers verwachten steeds meer van eten en drinken: de één wil volledig duurzame catering, de ander een eigen merkidentiteit.

 

De uiteenlopende wensen maken maatwerk onvermijdelijk en dat is precies onze specialiteit. Kies je voor We Canteen, dan krijg je ons concept as is. Hungry for more? Geen probleem.

ONZE ADD ON SERVICE CONCEPTEN

Let's go sustainable

TC14.jpg

We Canteen voldoet aan WELL- en BREEAM-standaarden voor duurzame bedrijfsrestaurants.

+

Let's make your own

TC15.jpg

Broodjes- of saladebar waar gasten hun wensen doorgeven en hun gerecht vers zien bereiden. Extra service én beleving.

+

Let's get local

TC17.jpg

Lokale ondernemers zorgen voor verrassende foodcourt momenten: 10 keer per jaar een food ondernemer en jaarlijks een foodtruckevent op locatie. 

+

Let's get personal

whitelabel.jpg

Oftewel: White label. Een We Canteen restaurant, maar dan met een uniek sausje. Een eigen naam, eigen draai en eigen design en menu. 

+

TC20.jpg

THIS IS WE CANTEEN

Dit betekent kiezen voor We Canteen:

01

Bedrijfsrestaurant concept, ook wel foodcourt genoemd – opgebouwd in verschillende uitgifte eilanden. 

02

Uitsluitend versbereiding op locatie. Oftewel: geen dark kitchens en halffabricaten.

03

Minimaal 20m2 bereidingskeuken en 50m2 uitgiftegebied.

04

Het zitgedeelte moet ruimte bieden aan minimaal 100 zitplekken

05

Wereldse keuken met dagelijks variërende koude en warme gerechten. 

06

In de basis dragen onze foodcourts de naam We Canteen. Met plezier ontwikkelen wij een op maat gemaakt White Label concept.

bottom of page