top of page
gowest_-54.jpg

Welcome to
Go West Building

Een moderne, multifunctionele bedrijfshoreca locatie in een opkomende regio. Met Chef Mo aan het roer is Go West Building een populaire locatie voor veel nationaliteiten. Zijn wereldgerechten zitten bomvol kruiden & specerijen. En met de talloze vergaderplekken die Go West Building rijk is, komen gasten graag bij ons terug. 

Manager Bas & Chef Mohammed (roepnaam Mo)

GoWest_-37.jpg
gowest-62.jpg

An Open
View

Zodra je de entree van Go West Building binnenstapt, komt het zonlicht je tegemoet. Door de vele ramen, de frisse kleuren van het interieur en de hoogteverschillen in het zitgebied, waan je je in een binnenstedelijke horecazaak. Naast de receptie kun je je afzonderen in één van de treinzitjes. Op de vide boven het foodcourt is er plek voor grotere groepen. En in de loungebanken aan het raam kun je rustig je werkdag opstarten met een lekkere cappuccino. Kortom, een veelzijdige verblijfslocatie!

Our signature

Door het internationale karakter van veel huurders, hoor en zie je verschillende talen en culturen gedurende de dag. Eén ding staat hier vast: iedereen kijkt uit naar de warme maaltijd van Mo tijdens de lunch. Al om 11:45u gaat de spreekwoordelijke schoolbel en zien wij medewerkers van alle kanten het foodcourt binnenlopen. Zo’n 70% van alle gasten kiest voor een warme maaltijd. Mo is dan ook niet voor niets het visitekaartje van het restaurant! 

 

Ondanks dat grote bedrijven hier gevestigd zijn, voelt de sfeer op locatie als gezellig en vertrouwd. Het team heeft nauw contact met de huurders. Zo worden alle nieuwe kantoormedewerkers in het pand voorgesteld aan het We Canteen team en geven Bas & Mo een korte introductie en rondleiding. Weten zij precies de dieetwensen van vaste gasten. En promoten zij actief dat wensen van gasten graag gehoord worden. 

GoWest-6.jpg

Mo

gowest-60.jpg

Bas

gowest_-50.jpg

Signature
dishes

“Gasten vragen vaak naar mijn beef stroganoff. Die stoof ik een dag van tevoren met tenminste vijftien verschillende kruiden. Op de dag zelf voeg ik wortels, champignons en paprika toe en serveer ik het gerecht met rijst of geroosterde aardappels. Daar komen gasten echt voor naar kantoor!

 

Maar ook de vegetarische empanada op basis van broccoli en spinazie is in trek. Er is een grote groep medewerkers die vegetarisch is, daar speel ik natuurlijk op in. Zo serveer ik graag vegetarische stoofpot van pompoen. Ik rooster de pompoen met o.a. kerrie, kurkuma en ui. Ik voeg mijn huisgemaakte currypasta aan de pompoen toe en blus het af met  kokosmelk. Dan laten pruttelen en serveren met rijst. Daar krijg ik ook veel leuke reacties op.”

 

– Mohammed

Chefkok Go West Building

gowest_-39.jpg
gowest-45.jpg
gowest_-29.jpg

Growth

Manager Bas is in 2019 begonnen als Catering medewerker en in een half jaar tijd opgeklommen tot Assistent Manager. Na 1,5 jaar kreeg hij de kans om Manager te worden bij Go West Building. Nu, na bijna twee jaar, zijn de huurders enorm tevreden, draait hij positieve cijfers én is Bas doorgegroeid. Zo is hij Manager geworden van drie locaties en leidt hij een Assistent Manager op. Zo snel kan het gaan!

gowest-33.jpg

Challenges

De grootste uitdaging is de doorstroom van gasten in het foodcourt. Veel medewerkers zijn gewend om stipt om 12 uur te lunchen. En omdat de rij voor een warme maaltijd populair is, blokkeert dat de ingang. Zie dat maar eens te veranderen. In overleg met de huurders zijn wij gaan testen met tijdslots, waardoor de toestroom van gasten wordt gespreid. Dit blijkt een ideale oplossing!

 

Wat doe je als een huurder afwijkt van het We Canteen concept? Er is één huurder in het pand met jonge medewerkers (tussen 20 en 30 jaar) en zij bestellen nog wel eens online fast food. Iets wat We Canteen niet zozeer aanmoedigt. Toch hebben wij gezamenlijk afgesproken om één keer in de drie weken de frituur aan te zetten en dit van tevoren aan te kondigen. Zo voorkomen we dat ze bij de concurrent bestellen. 

Zij Happy. Wij Happy

Local
Hero's

Ondanks dat Mo ook een local Hero is, staat er één keer in de week een lokale ondernemer in het foodcourt te koken. Zoals je begrijpt moeten zij van goede huizen komen om de specialiteit van Mo te evenaren…

 

De grootste local hero bij Go West Building is Mr. Schalkie uit Amsterdam. Hij is al sinds de opening favoriet en kent een aantal medewerkers persoonlijk. Maar ook de Indiase keuken van ondernemer Ekta’s valt in de smaak. Het komt dan ook vaak voor dat gasten twee porties bestellen: één voor de lunch en één bakje voor thuis. 

gowest_26.jpg
gowest-18.jpg

Mr. Schalkie

gowest_-49.jpg

Facts & Figures

350

Gemiddeld
aantal
lunchgasten

 

1150

Aantal
kantoor-
medewerkers

 

Nationaliteiten

Met name
Amerikaans,
Duits, Turks,
Marokkaans,
Russisch
en Canadees

gowest_-40.jpg

“Wij vragen gasten bij de kassa, ‘En, wat mag er volgende week absoluut niet missen op het menu?’ Dan zie je ze lachend aarzelen. Zoiets verwachten ze niet!”

Manager Go West Building

Bas

Signature

Foodcourts

havengebouw_-7.jpg

 

Havengebouw

button.jpg

 

TomTom

button.jpg

Quarter Avenue

button2.jpg

Fremantle

button.jpg

Samsung

bottom of page