';

Time for a Change?

Wil jij weer terug naar de basis? Weer bezig zijn met pure producten, echt koken, nieuwe gerechten en je gasten verrassen? Maar ook weer kunnen genieten van normale werkdagen en een gezonde werk/privé verhouding. Eigenlijk de spanning en kansen van de horeca, maar dan in de setting en met de beloning van de bedrijfscatering. Maak dan nu de move naar We Canteen. Bij ons krijgt je creativiteit alle ruimte en hou je genoeg energie over om niet alleen aandacht aan je gasten te geven, maar ook je gezin.

handje

Make Your Move!

Lijkt dit je wel wat? Pak dan de stier bij de horens en laat je naam en contactgegevens achter. Wij geloven in bevlogenheid boven staat van dienst. Wij maken graag tijd voor je vrij om naar jouw verhaal te luisteren en te vertellen wat wij jou kunnen bieden.

Velden met een * zijn verplicht

Ik heb interesse in de functie van (meerdere opties mogelijk):

0
bedrijfsfoodcourts
0
lokale ondernemers
0
dagelijkse gasten
icon-stand

Where do you want to go?

We Canteen groeit hard. Maar niet te hard. Doordat wij ons iedere keer afvragen of een opdrachtgever, locatie of behoefte wel écht bij ons past, houden wij het leuk. En toch biedt We Canteen jou met twintig food courts voldoende ruimte om te groeien en door te stromen. Elk food court is volledig uniek, maar steunt op dezelfde principes: vers bereiden op locatie, catering team krijgt ruimte om eigen invulling aan het aanbod te geven en uiteraard wordt er op alle locaties samengewerkt met lokale food ondernemers. Laat je gegevens achter en samen kijken we welk food court het beste bij jou past. Asics, TomTom, World Trade Center Amsterdam? Who knows?!

Volg ons op: