';

We Canteen valt in de smaak…

Maaike de Reuver

Founder We Canteen

Trots op wat wij hebben bereikt

Als ik terugkijk op de afgelopen vijf jaar besef ik amper wat er allemaal gebeurd is sinds de start van We Canteen; waar ik allemaal geweest ben, wie ik allemaal ontmoet heb en wat ik allemaal heb gezien, geproefd en beleefd. Ik spreek dagelijks inspirerende ondernemers én kom over de vloer bij de meest vooruitstrevende bedrijven van Nederland. Ik ben continu op zoek naar de nieuwste food-ondernemers en spreek met facilitair managers over de invulling van hun bedrijfsrestaurant. Iedere dag weer weten onze ondernemers mij en onze gasten te verrassen met nieuwe gerechten, trends of suggesties ter verbetering van ons aanbod. Een van de vele voordelen van het werken met ondernemers..!

0
bedrijfsfoodcourts
0
ondernemers
0
dagelijkse gasten
0
food awards

Een aantal Cases…

ASICS EMEA

Sport- en lifestylebrand ASICS opende begin maart 2019 de deuren van haar nieuwe EMEA hoofdkantoor in Hoofddorp. En ere wie ere toekomt, het lijkt alsof alle lessen die ooit zijn geleerd bij de ontwikkeling en ingebruikname van kantoren hier zijn samengekomen. D&B The Facility Group en haar bedrijfshoreca-tak We Canteen vormen een integraal onderdeel van deze geweldige werkomgeving.

Adam Smith Building

In samenwerking met de eigenaar van Adam Smith Building opent We Canteen een publiekelijk toegankelijk food court en coffee bar op de begane grond van het gebouw. Dagelijks vers bereid eten en drinken wordt geserveerd in een gevarieerd, gezond en lokaal aanbod. Bovendien zijn er dagelijks diverse wisselende lokale food entrepreneurs aanwezig die hun specialiteiten en wereldgerechten bereiden en serveren.

Samsung

Het vooraanstaande technologiebedrijf ging op zoek naar “de ultieme foodbeleving” en kwam terecht bij het relatief jonge bedrijfshoreca-concept We Canteen. “We waren vanaf het begin al erg enthousiast over het concept. Nu we begonnen zijn, blijkt alles wat beloofd werd, ook echt waarheid te zijn geworden.”

CBRE – The Core

In februari 2019 neemt CBRE haar nieuwe kantoor ‘The Core’ in gebruik, waar zij samen met klanten en partners nieuwe, innovatieve werkomgevingen gaat ontwerpen. Voor het gezonde eet- en drinkaanbod kiest CBRE voor We Canteen, dat samenwerkt met lokale food ondernemers.

Stater

Stater is een hypothecaire dienstverlener. Het bedrijf maakt een digitale transitie door. “Vroeger bestond veel van ons werk uit administratieve processen”, vertelt Sebastian de Bruijn, Manager Centrale Diensten. We veranderen richting een digitale service provider. Onze visie is dat daar ook een ander facilitair concept bij hoort. Dit betekent dat het profiel van onze medewerkers verandert. Een concept waarmee we klaar zijn voor de werknemer van morgen.”

World Trade Center Amsterdam

Het World Trade Center Amsterdam besteedde eind 2016 een groot deel van haar horeca-activiteiten opnieuw aan. Men had de nadrukkelijke wens om de horeca op het WTC stevig op te schudden. We Canteen werd uitgenodigd om aan de aanbesteding mee te doen en uitgedaagd om te verrassen. We Canteen spande samen met diverse horecaondernemers uit Amsterdam en zij ontwikkelden een concept waarmee horeca uit de binnenstad van Amsterdam naar het World Trade Center Amsterdam toe komt. De opdracht werd eind 2016 aan We Canteen gegund.

TomTom

In de drie bedrijfsrestaurants van TomTom in Nederland is in 2015 het cateringconcept We Canteen ingevoerd. Een gesprek met Operations Manager en bedenker Maaike de Reuver en Facility & Mobility Manager Marga Actor van TomTom . “In Eindhoven zei een collega: ‘Hier heb ik tien jaar op gewacht’, en in Amsterdam ontving ik een mail met de tekst: ‘I love it’ ”.

The HeadQuarter

In het Beatrixkwartier in Den Haag, vind je het multi-tenant kantoorgebouw ‘The HeadQuarter’ dat beschikt over meer dan 15.000 m2 kantoorruimte. WE CANTEEN is hier verantwoordelijk voor de coffee corner, de banqueting en het bedrijfs foodcourt.

Onderdeel van een groter geheel

Op een andere manier kijken naar de werkomgeving. Een plek creëren waar men graag verblijft en verbinding zoekt met andere mensen. Dat is waar D&B The Facility Group en We Canteen elkaar hebben gevonden. Sindsdien maakt We Canteen onderdeel uit van deze vooruitstrevende integrale dienstverlener in het topsegment van de kantorenmarkt en bouwen wij samen aan A-Great-Place-To-Be.

logoswecanteen

Onderscheiden
top 25 cateraars

Misset Catering: Top 25 grootste cateraars, 2018, 2017

We Canteen maakt voor het eerst haar entree op de ‘Top 25 grootste cateraars’-lijst (22e plek) die jaarlijks door Misset Catering wordt samengesteld.

Food100 onderscheiding

Food100 Onderscheiding, 2017

Maaike de Reuver, oprichter van We Canteen, is toegevoegd aan de lijst van 100 voedselverbeteraars in Nederland.

Accenture Innovation Awards, 2015

Publiekslieveling in het thema ‘Fair Food’

Kamer van Koophandel, 2014

Genomineerde MKB Innovatie Top 100

Versmarketeer Awards, 2013

Finalist Versmarketeer van het jaar

Nationaal Foodservice Congres, 2013

Winnaar verkiezing ‘Meest vernieuwend Out of Home Concept’

Misset Horeca Awards, 2013

Winnaar award meest Vernieuwend Catering Concept

Food Service Instituut, Food 500, 2012

Nummer 416 in de lijst van de 500 grootste foodverkopende organisaties in Nederland

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze We Canteen ondernemers.

Volg ons op: