';

Sluit je aan bij We Canteen!

Joeri Gerrits

Joeri Tandoeri, Amsterdam

Elke specialiteit een eigen gezicht en een verhaal

WE CANTEEN werkt samen met ruim 300 lokale ondernemers uit het hele land. De ene ondernemer heeft een food truck, de ander een restaurantje, de volgende een cateringbedrijf. De ene is hip en trendy of de nieuwste ‘place-to-be’, de ander is een legende en bestaat al jaren. Maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ieder gespecialiseerd in een bepaald product of een bepaalde keuken en hebben ieder een eigen gezicht, een eigen verhaal en een eigen specialiteit. Van Surinaamse roti tot Japanse sushi, van Nederlandse wentelteefjes tot Spaanse paella. In de diverse bedrijfsfoodcourts van WE CANTEEN verzorgen de WE CANTEEN ondernemers afwisselend het aanbod.

0
bedrijfsfoodcourts
0
lokale ondernemers
0
dagelijkse gasten

We Canteen breidt uit!

We Canteen werkt samen met honderden lokale ondernemers uit het hele land. Omdat wij continu uitbreiden staat de deur altijd open voor nieuwe ondernemers.

Ken jij gave food ondernemers uit Den Haag, Amsterdam of Amersfoort? Neem dan contact op met onze Food Scout.

Food ondernemer in deze regio?

Wij zoeken jou!

Als lokale ondernemer aansluiten bij WE CANTEEN?

Ben jij een lokale ondernemer en heb je interesse om je aan te sluiten bij WE CANTEEN? Vul direct onderstaand formulier in en wie weet sta jij binnenkort in een van de WE CANTEEN bedrijfsfoodcourts!

Fields marked with an * are required
ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze WE CANTEEN ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

De tabloid lezen zoals het hoort. Gedrukt, gevouwen en geniet! Stiekem kan geen tablet daar tegenop toch? Bestel hem hier en wij sturen de tabloid  kosteloos naar je op.

Volg ons op: