';

Eten krijgt weer een verhaal en een gezicht, en dat proef je!

Maaike de Reuver

Founder

Van catering naar bedrijfshoreca

Wij brengen de opwinding van horeca naar het bedrijfsrestaurant. Met de variatie, vernieuwing en beleving zoals je die in de binnenstad tegenkomt. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn.

Voor de verandering

We willen meer variatie en meer keuzes. Daarom is het dagelijkse assortiment iedere dag anders en wisselen de lokale ondernemers iedere dag. De ene dag een mooie paella, zelf gedraaide bio-hotdogs of authentieke Balinese Megibung, de volgende dag huisgemaakte Chinese dumplings (jiaozi), een stamppotje met doperwten en munt of Wagyu burger.

George Albinus

Barra Paella Catering, Amsterdam

Sione & Roel Olfers

(H)EERLIJK ANDERS, Eindhoven

Vers en gezond

Een gevarieerd assortiment van lekker en gezond eten en drinken wordt dagelijks versbereid op locatie door We Canteen collega’s. Bij ons geen centrale bereidingskeukens. Wij gebruiken lokale, eerlijke en verse producten, met maximale aandacht voor mens en natuur.

Lokale ondernemers

Wij hebben honderden lokale food ondernemers aan ons verbonden. In aanvulling op het dagelijkse assortiment zorgen zij voor een opwindend aanbod van wereldgerechten en specialiteiten. Samen geven wij eten en drinken weer een verhaal, en een gezicht… En dat proef je!

Jelle Vermeulen & Léon Meiboom

SEM Sla en Meer, Amersfoort

Een eerlijke prijs

De prijs van de producten die We Canteen serveert worden afgestemd in samenspraak met de opdrachtgever. Ondernemers van We Canteen baseren hun prijs niet aan de hand van de vraag, maar aan de hand van het aanbod. Zij betalen een eerlijke prijs aan hun leveranciers en berekenen uiteraard een stukje marge om hun eigen uren én een stukje investering voor het bedrijf te bekostigen. Van hoge kostenposten als back-office kosten en kantoorhuur hebben de ondernemers geen last, waardoor de gast betaalt voor kwaliteit. Dat proef je!

Image module
Image module
Image module
Image module
ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze We Canteen ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

De tabloid lezen zoals het hoort. Gedrukt, gevouwen en geniet! Stiekem kan geen tablet daar tegenop toch? Bestel hem hier en wij sturen de tabloid naar keuze kosteloos naar je op.

Volg ons op: