';

Eten krijgt weer een verhaal en een gezicht, en dat proef je!

Maaike de Reuver

Founder

Van catering naar bedrijfshoreca

Wanneer wij kijken naar alle duurzame, innovatieve en verrassende initiatieven die opduiken in de binnenstedelijke horeca, dan staat dat in schril contrast met de beperkte ontwikkelingen die plaatsvinden in de catering. We Canteen brengt de opwinding van binnenstedelijke horeca naar het bedrijfsrestaurant. Wij bieden lokale food ondernemers, die in het dagelijks leven een single dish restaurant, foodtruck of cateringbedrijf hebben, de mogelijkheid om hun specialiteiten te bereiden en serveren in één van onze vele bedrijfsfoodcourts als aanvulling op ons dagelijks aanbod. Omdat eten en drinken zoveel leuker kan zijn.

Voor de verandering

Een gevarieerd eetpatroon is essentieel voor een gezonde levensstijl. We willen ook meer variatie en meer keuzes. Daarom is het dagelijks assortiment in de We Canteen restaurants iedere dag anders. Geen twee dagen exact dezelfde soep, geen saladebuffet dat men na enkele weken wel kan uittekenen. Geen broodjes die elke dag met hetzelfde beleg aangeboden worden. Iedere dag zijn er nieuwe keuzes. Bovendien wisselen de lokale ondernemers iedere dag. De ene dag een heerlijke roti, een vegan Poké Bowl of Argentijnse empanadas. De volgende dag een verrassende Bahn Mi sandwich, een home cooked slow roast met lam of Italiaanse flan van courgette in timpaaltjes.

Vers en gezond

Een gevarieerd assortiment van lekker en gezond eten wordt dagelijks versbereid op locatie door de collega’s van We Canteen. Wij gebruiken lokale, eerlijke en verse producten, met maximale aandacht voor mens en natuur. En wij schillen, snijden, koken, bakken en bereiden het eten zelf. Geen aanlevering van verpakte eindproducten vanuit groothandels of centrale bereidingskeukens. Geen vastgestelde menu-cycli. Genoeg ruimte voor guilty pleasures, maar liever niet vijf dagen per week zes verschillende gefrituurde snacks of het mengen van poeder met warm water en dat soep noemen.

Lokale ondernemers

We Canteen is typisch een kind van de Deeleconomie. Wij waren de eerste bedrijfscateraar die lokaal food-ondernemerschap en opwindende horeca introduceerde in de werkomgeving. Wij hebben honderden lokale food ondernemers aan ons verbonden. Zij zorgen voor ondernemerschap en een opwindend aanbod van wereldgerechten en specialiteiten. En doordat wij intensief samenwerken met de beste lokale food-ondernemers, zijn wij doorlopend op de hoogte van de nieuwste food trends en innovaties, want trends en innovaties ontstaan vaak op straatniveau. En het zijn ondernemers die de nieuwe thema’s en trends als eerste oppakken. Samen geven wij eten en drinken weer een verhaal, en een gezicht… En dat proef je!

Jelle Vermeulen & Léon Meiboom

SEM Sla en Meer, Amersfoort

Schaalbaar

Small

Loaf - We Canteen

Loaf is het kleine zusje van We Canteen en combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Kostenefficiënt, flexibel, modulair en uitermate geschikt voor grab-and-go en take-away. Ideaal voor de kleinere locaties en organisaties die in deze tijd van corona even weg willen sturen van ‘bij-elkaar-samenkomen’ en ‘sit-down’ lunches. Lees hier meer over Loaf.

Medium

200 gasten

Een gevarieerd dagelijks assortiment van versbereid en gezond eten en drinken door We Canteen, aangevuld met enkele dagen per week een lokale ondernemer.

Large

300 gasten

Een gevarieerd dagelijks assortiment van versbereid en gezond eten en drinken door We Canteen, aangevuld met elke dag een andere lokale ondernemer.

Extra Large

400 gasten

Een volledig, dynamisch food court met een gevarieerd dagelijks assortiment van versbereid en gezond eten en drinken door We Canteen en een indrukwekkend aanbod van wereldgerechten met elke dag andere lokale ondernemers.

Een eerlijke prijs

De prijs van de producten die We Canteen serveert worden afgestemd in samenspraak met de opdrachtgever. Ondernemers van We Canteen baseren hun prijs niet aan de hand van de vraag, maar aan de hand van het aanbod. Zij betalen een eerlijke prijs aan hun leveranciers en berekenen uiteraard een stukje marge om hun eigen uren én een stukje investering voor het bedrijf te bekostigen. Van hoge kostenposten als back-office kosten en kantoorhuur hebben de ondernemers geen last, waardoor de gast betaalt voor kwaliteit. Dat proef je!

Image module
Image module
Image module
Image module
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze We Canteen ondernemers.

Volg ons op: