';

Eten krijgt weer een verhaal en een gezicht, en dat proef je!

Maaike de Reuver

Founder

Van bedrijfskantine naar food court

Eten en drinken in een omgeving die ons iedere dag weer inspireert en verrast. Met de beleving van een dorpshart of de binnenstad. Omdat de traditionele kantine ook anders kan.

Voor de verandering

We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de WE CANTEEN bedrijfsfoodcourts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

George Albinus

Barra Paella Catering, Amsterdam

Sione & Roel Olfers

(H)EERLIJK ANDERS, Eindhoven

Lekker Lokaal

Eén van de vele voordelen van werken met lokale ondernemers is de aandacht die zij hebben voor het gebruik van lokale, eerlijke en verse producten in hun gerechten. En dat proef je!

Bovenal ondernemers

Wij hebben meer dan 300 lokale ondernemers aan ons verbonden, allen zorgvuldig geselecteerd door WE CANTEEN. Zij zijn het die in de WE CANTEEN bedrijfsfoodcourts het eten een verhaal geven, en een gezicht.

Jelle Vermeulen & Léon Meiboom

SEM Sla en Meer, Amersfoort

Een eerlijke prijs

De prijs van de producten die WE CANTEEN serveert worden afgestemd in samenspraak met de opdrachtgever. Ondernemers van WE CANTEEN baseren hun prijs niet aan de hand van de vraag, maar aan de hand van het aanbod. Zij betalen een eerlijke prijs aan hun leveranciers en berekenen uiteraard een stukje marge om hun eigen uren én een stukje investering voor het bedrijf te bekostigen. Van hoge kostenposten als back-office kosten en kantoorhuur hebben de ondernemers geen last, waardoor de gast betaalt voor kwaliteit. Dat proef je!

Image module
Image module
Image module
Image module
ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze WE CANTEEN ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

De tabloid lezen zoals het hoort. Gedrukt, gevouwen en geniet! Stiekem kan geen tablet daar tegenop toch? Bestel hem hier en wij sturen de tabloid naar keuze kosteloos naar je op.

Volg ons op: