';

Time for a Change?

Wil jij ook weer bezig zijn met pure producten, écht koken, nieuwe gerechten en het verrassen van je gasten? Maar ook kunnen genieten van normale werkdagen en een gezonde werk/privé verhouding. Eigenlijk de opwinding en kansen van de horeca, maar dan in de setting en met de beloning van de bedrijfscatering. Maak dan nu de move naar We Canteen. Bij ons krijgt jouw creativiteit alle ruimte en houd je genoeg energie over om niet alleen aandacht aan je gasten te geven, maar ook aan je gezin.

handje

Make Your Move!

Lijkt dit je wel wat? Pak dan de stier bij de horens en laat je naam en contactgegevens achter. ‘Bevlogenheid’ is voor ons belangrijker dan de lengte van jouw CV. Wij maken graag tijd vrij om naar jouw verhaal te luisteren en te vertellen wat wij jou kunnen bieden.

Velden met een * zijn verplicht
0
bedrijfsfoodcourts
0
lokale ondernemers
0
dagelijkse gasten
icon-stand

Where do you want to go?

We Canteen groeit hard. Maar niet té hard. Want wij vragen ons iedere keer af of een opdrachtgever of locatie wel écht bij ons past. Zo houden wij het leuk. En toch biedt We Canteen jou met twintig food courts voldoende ruimte om te groeien en door te stromen. Elk food court is volledig uniek, maar steunt op dezelfde principes: vers bereiding op locatie met een catering team dat de ruimte krijgt om een eigen invulling aan het aanbod te geven en uiteraard wordt er op alle locaties samengewerkt met lokale food ondernemers. Laat je gegevens achter en samen kijken we welk food court het beste bij jou past. Asics, TomTom, BinckBank, World Trade Center Amsterdam? Who knows?!

Volg ons op: