';

Alles over eerlijk voedsel en gezond eten

I am text block. Click edit button to change this text.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Image module

Nieuws

Kantooromgeving leidt tot overgewicht

Werkgevers kunnen de vitaliteit en het wellbeing van hun personeelsbestand beïnvloeden via de werkomgeving. Actievere werkplekken leiden tot minder zittend gedrag, akoestische en klimatologische maatregelen reduceren stress. En een vers en gevarieerd assortiment eten en drinken leidt tot een gezonder eetpatroon. Toch kwalificeren veel kantoren zich als ‘obesogene’ omgevingen. Hoe kunnen we medewerkers gezondere keuzes helpen maken?

We Canteen start het jaar met de “Healthy Weeks”

Als jij jouw lunch gebruikt in één van de We Canteen bedrijfsfoodcourts dan ben jij verzekerd van een gezonde start van het nieuwe jaar. Januari staat in het teken van powershots, superfoods, de avocado, salades en super gezonde poké-bowls.

Maaike de Reuver ontvangt felbegeerde Food100 onderscheiding

Maaike de Reuver, oprichter van We Canteen, is vandaag toegevoegd aan de lijst van 100 voedselverbeteraars in Nederland. De lijst bestaat uit 50 changemakers (jonger dan 30 jaar) en 50 gamechangers (ouder dan 30 jaar).

Global denken, lokaal handelen in de catering

Maaike de Reuver over management in de Catering. Het valt mij vaak op dat managers óver hun gasten, medewerkers of opdrachtgevers praten, maar niet mét hen.

Het gaat weer over het eten, tijdens het eten!

We eten allemaal voor, tijdens, na ons werk. En een deel van dat eten halen en eten we in de bedrijfskantine. Tenminste, dat doen we niet altijd meer. Want die bedrijfskantine, alleen geopend van 12.00 tot 13.30 uur, is aan het veranderen. De kantine is een restaurant geworden, de ope- ningstijden breiden uit en het aanbod van soep en kroket, is ook ink aan het veranderen.

Een ode aan de food pionier

Hét onderscheidende element van het WE CANTEEN concept ten opzichte van andere Nederlandse bedrijfscatering concepten is de samenwerking met lokale ondernemers en lokale leveranciers. Niet zo nu en dan, niet alleen tijdens events, niet alleen als de opdrachtgever er om vraagt, maar elke dag.

Chefs van We Canteen op Masterclass in Heempark

Op vrijdag 12 mei vond de eerste Masterclass voor chefs plaats in de proeftuin van We Canteen in het Amstelveens Heempark. Onder begeleiding van We Canteen’s executive chef Kenny Vanherpe zullen de chefs elkaar periodiek bijscholen, uitdagen, inspireren en onderwijzen.

Vernieuwen binnen de catering is een must!

Niemand zal mij tegenspreken als ik beweer dat het belangrijk is te blijven ontwikkelen, en je producten of diensten te blijven vernieuwen en te verbeteren. Toch zijn er weinig (catering-)bedrijven die innovatie echt als prioriteit stellen en daar daadwerkelijk tijd en budget voor vrij maken. En dat is dom! Want de wereld verandert, ook de cateringwereld. En wie niet meeverandert, zal uiteindelijk achter de feiten aanlopen.

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze We Canteen ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

De tabloid lezen zoals het hoort. Gedrukt, gevouwen en geniet! Stiekem kan geen tablet daar tegenop toch? Bestel hem hier en wij sturen de tabloid kosteloos naar je op.

Volg ons op: