';

Bedrijfscatering

Een food court of food hall is in het buitenland niet meer weg te denken. Een diversiteit aan lokale ondernemers die zich ieder focust op het bereiden van een eigen specialiteit en dit op 1 locatie serveert. Elke gast kan op deze manier een gerecht samenstellen waar deze op dat moment zin in heeft en toch gezamenlijk eten. Echter, in de Nederlandse markt is het concept foodcourt minder bekend. We Canteen bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” bij de Misset Catering Awards.

Bedrijfscatering met lokale ondernemers

Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door We Canteen samen met lokale ondernemers ingevuld. Tevens kunnen uw behoeften voor banqueting en mogelijk koffiebar door ons worden ingevuld. Het dagelijkse aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en verse sappen worden dagelijks aangeboden door We Canteen. De diverse, elkaar afwisselende, We Canteen ondernemers verzorgen als aanvulling daarop een divers aanbod. Denk hierbij aan de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken.

MVO

Het werken met lokale ondernemers heeft ons geleerd dat alle gerechten vers en ambachtelijk bereid zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezonde en verantwoorde ingrediënten die voornamelijk lokaal en/of Fair Trade ingekocht worden. Daarnaast dienen de ondernemers te voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt door een aantal van onze ondernemers binnen het eigen bedrijf mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze ondernemers worden door We Canteen bedrijfscatering samengebracht in de Nederlandse bedrijfsrestaurants en tevens treedt We Canteen op als aanspreekpunt met betrekking tot de organisatie, communicatie en coördinatie rond het cateringaanbod. Bedrijfscatering van We Canteen staat garant voor de voedselveiligheid en de kwaliteit van het aanbod.

Tevreden gasten

De ervaring leert dat het foodcourt in Nederland ook een steeds groter succes aan het worden is. De gasten die aan de bedrijfsrestaurants van We Canteen een bezoek brengen  genieten van de vers bereide, ambachtelijke vers bereide gerechten en de verhalen vol passie, de aandacht en kennis van de verschillende We Canteen ondernemers. Waarderingscijfers ondersteunen dit beeld: bezoekers van We Canteen bedrijfscatering geven het aanbod een gemiddeld cijfer van 8.2!

Bedankt voor uw interesse in bedrijfscatering van We Canteen!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Op zoek naar meer beleving
en variatie in jouw bedrijfsrestaurant?

Heb je interesse in het concept van We Canteen? Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van jouw eigen bedrijfsrestaurant? Neem contact op!

icon-email-white
info@wecanteen.nl

Een eerlijke prijs

De prijs van de producten die We Canteen serveert worden afgestemd in samenspraak met de opdrachtgever. Ondernemers van We Canteen baseren hun prijs niet aan de hand van de vraag, maar aan de hand van het aanbod. Zij betalen een eerlijke prijs aan hun leveranciers en berekenen uiteraard een stukje marge om hun eigen uren én een stukje investering voor het bedrijf te bekostigen. Van hoge kostenposten als back-office kosten en kantoorhuur hebben de ondernemers geen last, waardoor de gast betaalt voor kwaliteit. Dat proef je!

Image module
Image module
Image module
Image module
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op je laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen over onze We Canteen ondernemers.

Volg ons op: