';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Koeckebacken om erbij te horen

De koekjes van de Koeckebackers. Een leuke naam, leuke verpakking en nog eens lekker ook. Maar dat is niet de enige reden dat deze koekjes al een paar jaar het favoriete tussendoortje en lekkers bij de koffie zijn in het We Canteen restaurant en coffee bar. Dit koekje heeft namelijk twee kanten.

Wie maken de koekjes?

Koeckebackers werkt met jongvolwassenen die niet zelf- standig de aansluiting met de arbeidsmarkt kunnen vinden en biedt hen structuur, begeleiding en een volwaardig salaris. Daarnaast stellen zij samen met deze mensen een talent ontwikkelplan op. Talenten, valkuilen en een koers worden in workshops en door middel van personal coaching vastgesteld. Na 12 maanden gaan ze met zelfvertrouwen en ritme op zoek naar een andere baan. En zo komt er weer een plekje vrij voor een nieuw talent in de bakkerij.Koeckebackers - We Canteen

Waarom zijn de koekjes zo lekker?

De Koeckebackers maken koek zonder troep. Er worden alleen pure ingrediënten gebruikt en er worden geen concessies gedaan in smaak. Daarnaast bevatten de koekjes veel gezonde vezels en een beetje minder suiker. Neem bijvoorbeeld onze Kokoste Koeck. Daar is een deel van de suiker vervangen door honing en agavesiroop.

Wat willen De Koeckebackers bereiken?

Een inspiratiebron zijn met hun bedrijfsmodel en thema ‘inclusiviteit’. Want, zo zeggen zij: “Het kan toch niet zo zijn dat je in een uitkeringssituatie komt, je door de maatschappij wordt afgeschreven als ‘koeckebacker’, er niet meer in je wordt geïnvesteerd en dat je vervolgens geen kansen meer krijgt om mee te doen aan onze samenleving?”

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: