';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen kiest voor plant based producten van &samhoud

In het hier volgende filmpje licht chef-kok Koen toe waarom hij voor de producten van &samhoud kiest bij The CORE, het hoofdkantoor van CBRE.

Over eten en drinken bij The CORE

CBRE past de inzichten toe uit haar Healthy Offices onderzoek, een samenwerking met Universiteit Twente, om een gezonde werkomgeving te creëren. Een gezond voedselaanbod vormt daarbij een essentieel onderdeel. We Canteen gebruikt in haar voedselbereiding lokale producten en streeft naar maximale aandacht voor mens en natuur. Ook is We Canteen zich bewust van de impact van veeteelt en visserij op de wereld en de gezondheid en streeft zij naar een verantwoorde balans tussen plantbased en dierlijke producten.

Over &samhoud

&samhoud wil mensen inspireren om meer groente te eten. En dus maken zij het gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente. Zo bouwen We Canteen en &samhoud samen aan een betere toekomst.

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: