';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen opent food court in het Adam Smith Building in Riekerpolder (Amsterdam)

Op het snijdvlak van de Amsterdamse ring A10 en de rijksweg A4, in de corridor tussen Amsterdam en Schiphol, gebeurt iets bijzonders. Het is niet-voor-niets dat enkelen van de meest door innovatie gedreven organisaties van Nederland hier zijn neergestreken: PwC, IBM, Knab, maar ook de toptalenten van LeasePlan, Schiphol Group en Ahold zijn hier te vinden. Het was startup ecosysteem B.Amsterdam van ondernemer Bas van Veghel dat hier een eerste zaadje plantte. En jawel, ook Prins Constantijn, beschermer van de Nederlandse startup en voorvechter van een door innovaties gedreven concurrentiepositie voor NL in de wereldeconomie besteedt een groot deel van zijn werkende leven in het vaak nog onderschatte Riekerpolder.

Adam Smith Building

Terwijl op de eigen gehuurde meters en binnen de gebouwen wonderen worden verricht, is het buiten doodstil. Dit gebied is duidelijk nog niet ontdekt door bewoners, retail of horeca. Het is een werkomgeving… Waar vernieuwing en innovatie dagelijks aan de orde zijn, maar voor beleving, opwinding, schoonheid en kwaliteit van leven is men vooral afhankelijk van wat er in het eigen gebouw gebeurt.

Vanaf vandaag zijn er nieuwe keuzes beschikbaar in het gebied. In samenwerking met de eigenaar van Adam Smith Building opent We Canteen een publiekelijk toegankelijk food court en coffee bar op de begane grond van het gebouw. Dagelijks vers bereid eten en drinken wordt geserveerd in een gevarieerd, gezond en lokaal aanbod. Bovendien zijn er dagelijks diverse wisselende lokale food entrepreneurs aanwezig die hun specialiteiten en wereldgerechten bereiden en serveren. Voor prijzen die vele malen lager liggen dan we gewend zijn vanuit de binnenstedelijke horeca… maar dat terzijde.

Foodcourt + Keuken - Adam Smith Building - We Canteen

Van 8 uur ’s ochtends tot ruim 4 uur ’s middags is iedereen welkom voor een voedzaam ontbijt, een barista koffie of ongeëvenaarde catering-lunch. Maar ook als je even wilt werken, overleggen of elkaar wilt ontmoeten in een andere omgeving dan op kantoor, hier kun jij terecht.

Het Adam Smith Building heeft een stevige metamorfose ondergaan. Op de begane grond is een zeer ruime community space gerealiseerd waar huurders, bezoekers en gasten elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten en vergaderen. Het restaurant beschikt over een spectaculaire open keuken die niet zou misstaan in de betere binnenstedelijke horeca en ook het zitgedeelte biedt voor ieder wat wils. Tevens is er een extra parkeerdek gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw dat tevens gebruikt kan worden om food trucks te plaatsen tijdens events, congressen en andersoortige happenings.

Bekijk hieronder enkele impressies van de opening van het bedrijfsfoodcourt van 30 april j.l.

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: