';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Melissa Kooke aan de slag bij We Canteen als scout lokaal ondernemerschap

Cateringconcept en publiekslieveling We Canteen maakt een mooie groei door. Inmiddels is zij de fase van startup ruimschoots voorbij. En daarmee groeit de behoefte bij We Canteen om nog meer geweldige lokale food entrepreneurs aan zich te verbinden. Het vertrek van Foodscout Lisanne Kraal was aanleiding om opnieuw op zoek te gaan naar een heuse foodie. Het was Melissa Kooke die We Canteen vond.

Melissa Kooke - We Canteen autoMelissa was werkzaam bij Foodservice Network, een netwerkorganisatie gericht op de beslissers van toonaangevende bedrijven die actief zijn in de Nederlandse foodservicemarkt. Hier werkte zij onder andere samen met We Canteen founder Maaike de Reuver, die hoofdredacteur is bij Food Inspiration. “Ik heb Maaike vaak vol passie horen vertellen over We Canteen. Logisch ook, het is haar eigen startup. Ik heb dat altijd erg interessant gevonden. Met mijn nieuwsgierigheid voor ondernemen, leek me dit de juiste nieuwe uitdaging.”

Melissa heeft dankzij haar ervaring bij Foodservice Network een mooi netwerk opgebouwd en veel kennis opgedaan van de food industrie in Nederland. In haar eerdere werk als Brands & Marketing Manager bij HMSHost is zij o.a. verantwoordelijk geweest voor het opstarten van drie foodconcepten op Utrecht Centraal. “Mijn ervaringen met foodconcepten, ondernemers en franchisenemers bij HMSHost en mijn netwerk in food komen beiden uitstekend van pas in de rol van Foodscout bij We Canteen. Mijn passie voor eten en drinken en voorliefde voor netwerken en ondernemerschap komen op de perfecte manier samen in deze rol.”

Melissa is verantwoordelijk voor het scouten van nieuwe ondernemers voor We Canteen en tevens zal zij de contacten onderhouden met de reeds aangesloten ondernemers. “Het is een mooie uitdaging om in deze scale-up fase een belangrijke bijdrage te mogen leveren aan de verdere professionalisering van dit opwindende bedrijfshoreca-concept.”

Kom in contact met Melissa

icon-email-greymelissa@wecanteen.nl

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: