';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen verhuist naar kantorencomplex Gondel in Amstelveen

Per begin september verhuist We Canteen naar multi-tenant kantorencomplex Gondel in Amstelveen. Daarmee verlaat zij haar iconisch kantoor gelegen midden in het Amstelveense heempark De Braak. Moederorganisatie D&B The Facility Group werd door de gemeente Amstelveen en de gebouweigenaar gevraagd om ruimte te maken voor een internationale school die naar Nederland zou komen. Uiteindelijk is D&B op het voorstel ingegaan.

Met elkaar huren zij zo’n 1.750 vierkante meters in het kantorencomplex en hebben zij de beschikking over een spectaculaire buitenruimte van 800 m² waar de medewerkers van We Canteen en D&B elkaar kunnen ontmoeten, kunnen borrelen, sporten en ontspannen.

Niet alleen zullen de eigen meters grondig verbouwd worden. Ook de centrale ontvangst en het bedrijfsrestaurant krijgen een spectaculaire facelift. We Canteen zal het bedrijfsrestaurant op de eerste etage gaan runnen. Zoals we gewend zijn van We Canteen zullen er – naast een dagelijks versbereid assortiment – op meerdere dagen per week lokale ondernemers aanwezig zijn die gerechten bereiden en serveren uit diverse wereldkeukens. D&B The Facility Group zal de hospitality, de coffee bar en de schoonmaakdienstverlening gaan verzorgen in het gebouw ten behoeve van alle huurders. Ook zal er geen traditionele receptiebalie, maar een hippe koffiebar in de ontvangstomgeving gerealiseerd worden.

We Canteen Gondel Entree
We Canteen Gondel Kantoor
We Canteen Gondel Restaurant
We Canteen Gondel Terras
 Beelden van Ditt Officemakers, verantwoordelijk voor de transformatie van de algemene ruimten

Met de komst van We Canteen en D&B naar de Gondel zal er meer reuring komen in de algemene ruimtes. Straks kunnen gasten, bezoekers en pandbewoners prima terecht in het restaurant en de algemene ruimte om te werken, even uit te breken of informeel te vergaderen.

We Canteen zal in de eerste week van september haar intrek nemen in haar nieuwe kantoor. De transformatie van de algemene ruimtes zal begin 2019 gerealiseerd zijn.

Ons nieuwe adres (per 01/09/2018):

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Lees ook:
Loaf - Inge Oosterhoff

Loaf – When a Staff Restaurant is too much and a cup of coffee too little

Loaf is a catering concept that combines reception service with an easy, healthy lunch concept. Naar artikel
We Canteen - Loaf - Grab-and-go

Loaf, een compact en corona-proof cateringconcept

Kleinere kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen ontberen vaak een volwaardig bedrijfsrestaurant. Omdat daar wel vraag naar is, Naar artikel

Pie up your Veggies

Mijn naam is Berend. Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door eten. Ik Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: