';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen debuteert in lijst Top 25 Grootste Cateraars van Nederland

“Nieuw in deze lijst, maar natuurlijk een bekende naam in de branche”. We Canteen maakt voor het eerst haar entree op de ‘Top 25 grootste cateraars’-lijst die jaarlijks door Misset Catering wordt samengesteld. Op basis van de door haar behaalde omzet in 2017 is zij goed voor een 22steplaats.

Het jaarlijkse onderzoek van Misset Catering laat zien dat thema’s als duurzaamheid, vitaliteit en een voorkeur voor ‘lokaal’ inmiddels als standaard gelden in de Nederlandse cateringmarkt. “Geen cateraar kan er nog omheen”. En dat past We Canteen als een handschoen. “Ons dagelijkse assortiment is altijd versbereid op locatie. En ons saladebuffet en onze soepen zijn vrijwel altijd vegetarisch, vaak zelfs vegan”, zo licht Serge Knook van We Canteen toe. “Daarnaast zorgt de inzet van onze dagelijks wisselende, lokale food ondernemers voor een authentieke horecabeleving rondom verrassende wereldgerechten en specialiteiten”.

Het lukte We Canteen om in iets meer dan drie jaar de Top 25 te behalen. We Canteen opende halverwege 2014 haar eerste bedrijfsfoodcourt in Den Haag. En sindsdien heeft We Canteen een mooie groei doorgemaakt. “Wij hopen 2018 af te sluiten met zicht op zo’n 20 food courts”. We Canteen dankt haar groei met name aan het nieuwe geluid dat zij in de cateringmarkt laat horen.

Bekijk hier het volledige artikel, verschenen op Misset Catering.

Over We Canteen

WE CANTEEN verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de WE CANTEEN food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: