';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen gestart op het iconische Havengebouw van Zadelhoff

Het iconische Havengebouw, pal naast het Centraal Station, is sinds september 2016 in nieuwe handen: de groep waarvan Cor van Zadelhoff mede aandeelhouder is, is volledig eigenaar geworden.

We Canteen Havengebouw

Vrij snel na die acquisitie startte de zoektocht naar een facilitaire partner, want een groot deel van het facilitaire team op de locatie was in dienst bij het Havengebouw zelf. De nieuwe eigenaar gunde deze mensen een werkgever die hen meer kansen op ontplooiing en ontwikkeling zou bieden. Daarbij was er behoefte aan een nieuwe koers voor wat betreft de hospitality en de horeca in het recent gerenoveerde bedrijfsrestaurant.

Maarten Feilzer en Bart Bruggeman (directie Zadelhoff) kwamen onder andere in contact met facilitair dienstverlener D&B The Facility Group en waren direct enthousiast over bedrijfshoreca-concept We Canteen. Uiteindelijk maakten zij de keuze om de facilitaire dienstverlening integraal te gunnen aan de dienstverlener uit Amsterdam.

Inmiddels heeft D&B The Facility Group de 7 medewerkers van het Havengebouw overgenomen en is zij gestart met de dienstverlening. D&B The Facility Group verzorgt het facilitair management, de schoonmaak, de hospitality en de bedrijfshoreca (We Canteen) met op meerdere dagen per week een wisselende lokale foodondernemer die in aanvulling op het verse basisassortiment van sappen, soepen, broodjes en salades een wereldgerecht serveert.

De eerste reacties op het nieuwe serviceconcept van het Amsterdamse Havengebouw zijn onverdeeld enthousiast. “De samenwerking met D&B voldoet aan alle verwachtingen en de huurders zijn overwegend enthousiast”, aldus Bart Bruggeman. “En natuurlijk is er hier en daar ook nog wel een plooitje glad te strijken waaronder de perceptie dat het assortiment iets duurder geworden zou zijn.” Dat blijkt echter een gevoelskwestie, want één van de eisen was dat de prijzen van het basisassortiment ongewijzigd zouden zijn.

Bent u nieuwsgierig wat We Canteen bij u op kantoor kan betekenen? Neem dan contact op met Sander Bon of Erik Gerrits.

Over We Canteen

WE CANTEEN verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de WE CANTEEN food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: