';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen start het jaar met de “Healthy Weeks”

Als jij jouw lunch gebruikt in één van de We Canteen bedrijfsfoodcourts dan ben jij verzekerd van een gezonde start van het nieuwe jaar. Januari staat in het teken van powershots, superfoods, de avocado, salades en super gezonde poké-bowls.

“Het is eigenlijk altijd al mogelijk om heel gezond te eten in een We Canteen food court, maar in januari doen we hier nog een schepje bovenop”, vertelt Serge Knook van We Canteen. Gedurende de gehele januarimaand is er, naast het wisselende aanbod van de lokale ondernemers en het dagelijks vers bereide assortiment van sappen, soepen, broodjes en salades een extra aanbod van gezonde keuzes.

Gezonde en gevarieerde voeding levert een enorm positieve bijdrage aan de vitaliteit van mensen. “We merken ook echt dat best een aantal mensen aan het begin van een nieuw jaar bezig zijn bepaalde gewoontes te herzien. Beweeg ik wel genoeg? Eet ik wel gezond?”, zo licht Serge toe. “Mensen staan – in deze periode – open voor het maken van nieuwe keuzes. Daar willen wij hen in stimuleren en bij ondersteunen door mooi, vers en gezond eten aan te bieden”.

We Canteen - Healthy Weeks

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: