';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen start het jaar met de “Healthy Weeks”

Als jij jouw lunch gebruikt in één van de We Canteen bedrijfsfoodcourts dan ben jij verzekerd van een gezonde start van het nieuwe jaar. Januari staat in het teken van powershots, superfoods, de avocado, salades en super gezonde poké-bowls.

“Het is eigenlijk altijd al mogelijk om heel gezond te eten in een We Canteen food court, maar in januari doen we hier nog een schepje bovenop”, vertelt Serge Knook van We Canteen. Gedurende de gehele januarimaand is er, naast het wisselende aanbod van de lokale ondernemers en het dagelijks vers bereide assortiment van sappen, soepen, broodjes en salades een extra aanbod van gezonde keuzes.

Gezonde en gevarieerde voeding levert een enorm positieve bijdrage aan de vitaliteit van mensen. “We merken ook echt dat best een aantal mensen aan het begin van een nieuw jaar bezig zijn bepaalde gewoontes te herzien. Beweeg ik wel genoeg? Eet ik wel gezond?”, zo licht Serge toe. “Mensen staan – in deze periode – open voor het maken van nieuwe keuzes. Daar willen wij hen in stimuleren en bij ondersteunen door mooi, vers en gezond eten aan te bieden”.

We Canteen - Healthy Weeks

Lees ook:
Koeckebackers highlight

Koeckebacken om erbij te horen

De koekjes van de Koeckebackers. Een leuke naam, leuke verpakking en nog eens lekker ook. Naar artikel

Van Oma

&samhoud wil mensen inspireren om meer groente te eten. En dus maken zij het gemakkelijker Naar artikel
Mr. Schalkie highlight

Versatile Mr. Schalkie

Claudio Schalkwijk is een veelzijdige man met een indrukwekkend CV. Vaak zien wij bij We Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: