';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

We Canteen en Kitchen Republic gaan samenwerken

Het Amsterdamse Kitchen Republic is een Food Business Incubator; een broedplaats waar lokale foodproducenten, food-startups en kwaliteitscateraars hun bedrijf op een laagdrempelige manier kunnen laten groeien. Het is op plaatsen als deze waar nieuwe food trends ontstaan en vernieuwend food design plaatsvindt. Bedrijfscateraar We Canteen heeft de afspraak gemaakt met Kitchen Republic dat zij graag bereid is om productambassadeurs met verrassende of innovatieve producten in de eindfase van de food design fase een podium te bieden in haar diverse food courts.

Feedback op innovatie

We Canteen - Lokale ondernemers - Kitchen Republic

Dit geeft de lokale food ondernemers, food-startups en food vernieuwers de mogelijkheid om feedback te ontvangen op de betreffende producten. Tegelijkertijd zorgt We Canteen er op deze wijze voor dat de gasten van haar food courts doorlopend in aanraking komen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, presentatie, gezondheid en duurzaamheid binnen het domein van eten en drinken.

Egg Muffin

Egg Muffin - We Canteen - WTC AmsterdamIn aanloop naar de feestdagen heeft de eerste productpresentatie plaatsgevonden in 3 van de Amsterdamse food courts van We Canteen. Het ging om een all-day breakfast concept, een cup-sized omelet – de Egg Muffin – welke geserveerd wordt in vijf verschillende smaken, waaronder de Banana Apricot Egg Muffin of de Peas Mint Egg Muffin. De Egg Muffin richt zich op de bewuste consument, die minder vaak brood wenst te eten, en zoekt naar een gezond, voedzaam en proteïne rijk alternatief.

Dat smaakt naar meer

We Canteen en Kitchen Republic hopen in 2018 de vele gasten van de diverse We Canteen food courts regelmatig te verrassen, te inspireren en te verbazen met het nieuwste, het gekste en lekkerste dat er te krijgen is.

Over Kitchen Republic

In de Amsterdamse Houthavens biedt Kitchen Republic 900m2 aan ruimte en professionele apparatuur waar lokale foodproducenten, food-startups en kwaliteitscateraars hun bedrijf op een laagdrempelige manier kunnen laten groeien.

Kitchen Republic - Lokale ondernemers

Over We Canteen

WE CANTEEN verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de WE CANTEEN food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: