';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Raadhuis van Amstelveen haalt lokale ondernemers naar het eigen bedrijfsrestaurant

Sinds kort kunnen de werknemers van de gemeente tijdens de lunch tenminste twee dagen per week genieten van de gerechten en specialiteiten van lokale horecaondernemers uit Amstelveen en omgeving. Bedrijfshoreca-organisatie We Canteen en haar lokale ondernemers hebben de catering op het Raadhuis van Amstelveen gegund gekregen.

We Canteen - Raadhuis Amstelveen

Het bedrijfsrestaurant in het opvallende gemeentehuis van Amstelveen aan De Poel heeft een facelift gekregen en zal de komende tijd een podium bieden aan food ondernemers die in het dagelijks leven vaak een food truck, een single dish restaurant of een eetwinkel hebben in Amstelveen of Amsterdam. Een mooi initiatief van de gemeente om nog meer te verbinden met de lokale middenstand en het MKB.

De komende weken zullen de gemeenteambtenaren bijvoorbeeld kunnen genieten van de Surinaamse broodjes van AtMyBroodje, de biologische paella van de Spaanse ondernemer Barra Paella of de Japans-Peruaanse fusion gerechten van PachaMama-on-Wheels.

We Canteen - Raadhuis Amstelveen - Onze reis

Over We Canteen

We Canteen verzorgt bedrijfscatering waarbij het bedrijfsrestaurants omvormt tot een plek waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We willen meer variatie en meer keuzes. Iedere dag opnieuw. In de We Canteen food courts wisselen lokale ondernemers elkaar af en krijg je iedere dag een andere specialiteit geserveerd.

Lees ook:
Koeckebackers highlight

Koeckebacken om erbij te horen

De koekjes van de Koeckebackers. Een leuke naam, leuke verpakking en nog eens lekker ook. Naar artikel

Van Oma

&samhoud wil mensen inspireren om meer groente te eten. En dus maken zij het gemakkelijker Naar artikel
Mr. Schalkie highlight

Versatile Mr. Schalkie

Claudio Schalkwijk is een veelzijdige man met een indrukwekkend CV. Vaak zien wij bij We Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: