';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Chefs van We Canteen op Masterclass in Heempark

Op vrijdag 12 mei vond de eerste Masterclass voor chefs plaats in de proeftuin van We Canteen in het Amstelveens Heempark. Onder begeleiding van We Canteen’s executive chef Kenny Vanherpe zullen de chefs elkaar periodiek bijscholen, uitdagen, inspireren en onderwijzen.

Gedurende deze eerste Masterclass stond de saladebar centraal. Elke chef werd uitgedaagd om een 100% plant based salade te ontwerpen met een topping die 100% is opgebouwd vanuit restverwerking (potentiële food waste). Geen kaas, vlees, vis of eieren dus.

Masterclass We Canteen

Lees ook:
Maaike de Reuver - Food 100

Maaike de Reuver ontvangt felbegeerde Food100 onderscheiding

Maaike de Reuver, oprichter van We Canteen, is vandaag toegevoegd aan de lijst van 100 Naar artikel
Warung Wanto highlight

Global denken, lokaal handelen in de catering

Maaike de Reuver over management in de Catering. Het valt mij vaak op dat managers Naar artikel
Pop-up store WTC Amsterdam We Canteen

Pop it up

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker oppoppen: pop-ups! Ondernemersconcepten die voor een vaak kortere periode Naar artikel

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: