';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Chefs van We Canteen op Masterclass in Heempark

Op vrijdag 12 mei vond de eerste Masterclass voor chefs plaats in de proeftuin van We Canteen in het Amstelveens Heempark. Onder begeleiding van We Canteen’s executive chef Kenny Vanherpe zullen de chefs elkaar periodiek bijscholen, uitdagen, inspireren en onderwijzen.

Gedurende deze eerste Masterclass stond de saladebar centraal. Elke chef werd uitgedaagd om een 100% plant based salade te ontwerpen met een topping die 100% is opgebouwd vanuit restverwerking (potentiële food waste). Geen kaas, vlees, vis of eieren dus.

Masterclass We Canteen

Lees ook:
We Canteen - Healthy Weeks header

We Canteen start het jaar met de “Healthy Weeks”

Als jij jouw lunch gebruikt in één van de We Canteen bedrijfsfoodcourts dan ben jij Naar artikel
Verhalen van een Food Scout - We Canteen

Verhalen van een Food Scout: Van Strong Food naar Couscous

Eens in de zoveel tijd schrijft Lisanne een korte column over hetgeen zij meemaakt als Naar artikel
Kitchen Republic - Lokale ondernemers

We Canteen en Kitchen Republic gaan samenwerken

Het Amsterdamse Kitchen Republic is een Food Business Incubator; een broedplaats waar lokale foodproducenten, food-startups Naar artikel

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: