';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

WE CANTEEN erkend leerbedrijf

We Canteen is per 1 mei jongstleden een officieel erkend leerbedrijf. En daar zijn wij trots op. We kunnen niet wachten totdat de eerste getalenteerde chefs-in-wording van de koksopleiding of horecatijgers van de opleiding assistent horeca hun stages bij ons komen lopen.

SBB beeldmerkDe nieuwe generaties die op het punt staan de arbeidsmarkt op te stappen, kunnen in de toekomst veel voor ons betekenen. Jeroen Polman, Manager Operations binnen WE CANTEEN: “Wij kijken ernaar uit om de talenten van vandaag op te leiden en een podium te bieden. Zij zullen immers onze voorbeelden zijn in de toekomst.”

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Dergelijke stages geven de studenten een unieke kans om hun opleidingen aan de praktijk te toetsen en de vruchten te plukken van een nog betere aansluiting op het bedrijfsleven.

Binnenkort verschijnen er concrete vacatures op areyouepic.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn of geïnteresseerden kennen? Neem dan contact met ons op of kom langs!

Lees ook:
Maaike de Reuver - Food 100

Maaike de Reuver ontvangt felbegeerde Food100 onderscheiding

Maaike de Reuver, oprichter van We Canteen, is vandaag toegevoegd aan de lijst van 100 Naar artikel
Warung Wanto highlight

Global denken, lokaal handelen in de catering

Maaike de Reuver over management in de Catering. Het valt mij vaak op dat managers Naar artikel
Pop-up store WTC Amsterdam We Canteen

Pop it up

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker oppoppen: pop-ups! Ondernemersconcepten die voor een vaak kortere periode Naar artikel

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: