';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

World Trade Center Amsterdam kiest voor binnenstedelijke horecaconcepten

Het World Trade Center Amsterdam besteedde eind 2016 een groot deel van haar horeca-activiteiten opnieuw aan. Innovatief cateringconcept WE CANTEEN werd uitgenodigd om aan de aanbesteding mee te doen en uitgedaagd om te verrassen. WE CANTEEN spande samen met serie-ondernemer en horecapersoonlijkheid Casper Reinders en samen ontwikkelden zij een concept waarmee de binnenstad van Amsterdam naar het World Trade Center toe komt. Eind vorig jaar werd de opdracht aan WE CANTEEN gegund.

Casper Reinders

WE CANTEEN concludeerde dat het World Trade Center Amsterdam toonaangevende ondernemers nodig heeft die high end, hippe, lokale, gezonde en opwindende concepten naar het gebied toe brengen. Zij benaderden een goede bekende, Casper Reinders, om mee te ondernemen. “De eerste gedachte toen ik gevraagd werd voor het WTC was dat het een plek is waar ik misschien niet helemaal thuishoor, en dat maakte het ook wel weer grappig. Ik moest er heel even, misschien 5 seconden, over nadenken, en toen dacht ik…ja, dit is wel heel vet”, aldus Reinders.

Diverse Concepten

Samen ontwikkelden zij een horecaconcept voor het World Trade Center Amsterdam waarmee een enorme diversiteit aan vernieuwende en unieke horecaoutlets vorm gegeven zullen worden in de commerciële plint van het befaamde World Trade Center Amsterdam. Zo zullen er gefaseerd vanaf begin februari onder andere een food court, een California style Vegetarisch restaurant en een hip, high-end Vietnamees á-la-carte restaurant gerealiseerd worden. Ook zal er een STACH eetwinkel geopend worden in het Amsterdamse WTC.

Lees ook:
WTC Today Maaike hightlight

Maaike de Reuver wants to challenge your taste buds

Enjoy more than a cheese roll and glass of milk for lunch. We Canteen is Naar artikel
We Canteen - Enjoy DeliXL

Het lekkerste uit de stad op je werk

Steeds meer bedrijven kiezen voor een food court als bedrijfsrestaurant. Daarmee combineer je sfeer en Naar artikel
AMSTERDAM - Enjoy Today, een catering concept op de UvA waarin lokale ondernemers de hoofdrol spelen. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Onderwijscatering op UvA-HvA: gevarieerd aanbod door lokale ondernemers levert hogere omzet op.

Tien dagen. Meer tijd had cateraar Cormet niet om alle 36 locaties van zowel de Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: