';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

World Trade Center Amsterdam kiest voor binnenstedelijke horecaconcepten

Het World Trade Center Amsterdam besteedde eind 2016 een groot deel van haar horeca-activiteiten opnieuw aan. Innovatief cateringconcept WE CANTEEN werd uitgenodigd om aan de aanbesteding mee te doen en uitgedaagd om te verrassen. WE CANTEEN spande samen met serie-ondernemer en horecapersoonlijkheid Casper Reinders en samen ontwikkelden zij een concept waarmee de binnenstad van Amsterdam naar het World Trade Center toe komt. Eind vorig jaar werd de opdracht aan WE CANTEEN gegund.

Casper Reinders

WE CANTEEN concludeerde dat het World Trade Center Amsterdam toonaangevende ondernemers nodig heeft die high end, hippe, lokale, gezonde en opwindende concepten naar het gebied toe brengen. Zij benaderden een goede bekende, Casper Reinders, om mee te ondernemen. “De eerste gedachte toen ik gevraagd werd voor het WTC was dat het een plek is waar ik misschien niet helemaal thuishoor, en dat maakte het ook wel weer grappig. Ik moest er heel even, misschien 5 seconden, over nadenken, en toen dacht ik…ja, dit is wel heel vet”, aldus Reinders.

Diverse Concepten

Samen ontwikkelden zij een horecaconcept voor het World Trade Center Amsterdam waarmee een enorme diversiteit aan vernieuwende en unieke horecaoutlets vorm gegeven zullen worden in de commerciële plint van het befaamde World Trade Center Amsterdam. Zo zullen er gefaseerd vanaf begin februari onder andere een food court, een California style Vegetarisch restaurant en een hip, high-end Vietnamees á-la-carte restaurant gerealiseerd worden. Ook zal er een STACH eetwinkel geopend worden in het Amsterdamse WTC.

Lees ook:
Loaf - Inge Oosterhoff

Loaf – When a Staff Restaurant is too much and a cup of coffee too little

Loaf is a catering concept that combines reception service with an easy, healthy lunch concept. Naar artikel
We Canteen - Loaf - Grab-and-go

Loaf, een compact en corona-proof cateringconcept

Kleinere kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen ontberen vaak een volwaardig bedrijfsrestaurant. Omdat daar wel vraag naar is, Naar artikel

Pie up your Veggies

Mijn naam is Berend. Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door eten. Ik Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: