';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

Lisanne Kraal aan de slag bij WE CANTEEN als scout lokaal ondernemerschap

Cateringconcept en publiekslieveling WE CANTEEN maakt een mooie groei door. Recent kozen onder andere de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en BinckBank voor het lokale ondernemerschap van deze relatief jonge cateringclub. En daarmee groeit de behoefte bij WE CANTEEN om nog meer geweldige lokale food entrepreneurs aan zich te verbinden.

Eind vorig jaar ging WE CANTEEN dan ook op zoek naar een heuse foodie. “De hoeveelheid reacties op het food scout filmpje waarin wij bekend maakten dat wij op zoek waren naar een talent scout voor lokaal ondernemerschap waren overweldigend”, aldus Maaike de Reuver, founder van WE CANTEEN. “Wellicht ook niet vreemd als het jouw belangrijkste taak wordt om food truck  festivals af te struinen en de nieuwste tentjes in de stad te ontdekken op zoek naar de mooiste foodconcepten van het land.”

lisanneEén van de reacties die WE CANTEEN ontving, was afkomstig van ondernemer Lisanne Kraal, die op dat moment door Australië reisde en bezoeken aflegde bij een bevriende tuinder, diverse bakkers die zich gespecialiseerd hebben in zuurdesem en een fermentatie startup. “Het eerste gesprek vond plaats via Skype. En dat eerste contact was goed, we waren direct enthousiast,” zo vertelt Maaike. “Bovendien, met een bachelor in Future Planet Studies van de UvA, een cv doordrongen van ondernemerschap en met een stevige dosis ervaring in de voedselsector leek zij als snel onze gedroomde kandidaat.”

Die eerste indruk bleek juist. Lisanne is op 27 december jongstleden gestart bij WE CANTEEN. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het scouten van nieuwe ondernemers voor WE CANTEEN en tevens zal zij de contacten onderhouden met de reeds aangesloten ondernemers.

lisanne@wecanteen.nl

Lees ook:
WTC Today Maaike hightlight

Maaike de Reuver wants to challenge your taste buds

Enjoy more than a cheese roll and glass of milk for lunch. We Canteen is Naar artikel
We Canteen - Enjoy DeliXL

Het lekkerste uit de stad op je werk

Steeds meer bedrijven kiezen voor een food court als bedrijfsrestaurant. Daarmee combineer je sfeer en Naar artikel
AMSTERDAM - Enjoy Today, een catering concept op de UvA waarin lokale ondernemers de hoofdrol spelen. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Onderwijscatering op UvA-HvA: gevarieerd aanbod door lokale ondernemers levert hogere omzet op.

Tien dagen. Meer tijd had cateraar Cormet niet om alle 36 locaties van zowel de Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: