';
0
dagen geleden geplaatst
0
x gelezen

UvA en HvA kiezen voor lokaal ondernemerschap

Nog geen vijf jaar later – op woensdag 27 september 2016 – voltrekt zich een bijzonder moment voor WE CANTEEN. In diezelfde Piramidezaal tekende cateraar Cormet Enjoy the Good Life het contract voor de catering op alle locaties van de UvA en de HvA gedurende de komende vijf jaar, startende per 1 januari 2017. WE CANTEEN zal als onderaannemer de invulling van het lokale ondernemerschap op zich nemen.

De organisatie van UvA en HvA heeft heel bewust ingezet op lokaal ondernemerschap in het aanbod van eten en drinken. De organisatie is onlosmakelijk verbonden met de stad Amsterdam en op deze manier haalt zij die stad naar de universiteit en hogeschool. Deze opzet zal moeten zorgen voor reuring, inspiratie en écht lekker eten en drinken. Daarmee leveren de onderwijsinstellingen een belangrijke bijdrage aan een omgeving waarbinnen ontmoeten, samenwerken, studeren en ontspannen de focus heeft.

De lokale WE CANTEEN ondernemers serveren gedurende korte of langere tijd op de diverse locaties van UvA/HvA hun specialiteiten aan de studenten en werknemers van de onderwijsinstellingen. Op die manier worden de studenten en werknemers blijvend verrast en geïnspireerd door de diversiteit, de kwaliteit en creativiteit binnen het aanbod van eten en drinken op hun onderwijslocatie.

Naast WE CANTEEN wordt in deze unieke combinatie ook samengewerkt met vending automaten bedrijf Maas en Meinders Catering uit Badhoevedorp, die onder andere haar productiekeuken inzet als centrale hub van waaruit alle UvA/HvA locaties beleverd gaan worden. Tevens krijgen WE CANTEEN ondernemers de mogelijkheid om hier hun gerechten te ontwikkelen of te bereiden en dient de locatie als centrale afwaskeuken voor het servies en bestek dat gebruikt wordt op de diverse locaties.

WE CANTEEN is er klaar voor!

De wensen met betrekking tot het cateringassortiment, de aankleding en het lokale ondernemerschap worden de komende periode bepaald – met inspraak van en in samenspraak met de 70.000 studenten, de 10.000 werknemers en de campusorganisaties. Vervolgens wordt een doorlopende dialoog gevoerd met student en medewerker over de algehele tevredenheid, hun input is erg belangrijk voor de doorontwikkeling en optimalisatie van het algehele concept. In de partnership wordt een periode van drie jaar uitgetrokken – die in lijn ligt met de diverse huisvesting-, nieuwbouw- en verbouwplannen van UvA/HvA – om het complete concept op alle locaties volledig geïmplementeerd en draaiende te hebben.

uva_content

WE CANTEEN is er klaar voor! We zijn erg blij met de samenwerking met Cormet. Niet alleen creëren we in deze samenwerking een uniek en belangrijk podium voor lokaal ondernemerschap, wij geven onze lokale helden tevens de mogelijkheid om écht lekker, goed en vers eten te serveren aan de mannen en vrouwen die in de komende 20 jaar ons wereldbeeld gaan bepalen op economisch, politiek en maatschappelijk vlak. Wij kijken enorm uit naar de mooie samenwerking en verwelkomen iedereen vanaf 1 januari met veel plezier in één van de food courts op de UvA/HvA. Het is nu echt tijd om de cateringmarkt in Nederland op z’n kop te zetten, vanaf de plek waar het vijf jaren gelden allemaal begon voor WE CANTEEN.

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een WE CANTEEN food court!

ib3 image
Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

ib3 image
Bestel onze tabloid per post

Heerlijk bladeren door één van de WE CANTEEN tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: