';
0
jaar van opening
0
dagelijkse gasten
0
food court

WE CANTEEN Case: Food Talent & Multi-Tenant

In het Beatrixkwartier, direct gelegen naast het Station Laan van NOI, vind je het multi-tenant kantoorgebouw ‘The HeadQuarter’ dat beschikt over meer dan 15.000 m2 kantoorruimte, verdeeld over negen verdiepingen. Ondanks de centrale locatie en uitstekende bereikbaarheid, met zowel auto als openbaar vervoer, worden er nauwelijks horecafaciliteiten in de directe omgeving van het gebouw aangeboden.

hq_content2

We Canteen biedt echter voor alle gebruikers in HeadQuarter de perfecte oplossing in de vorm van verschillende services. Denk aan restaurantfaciliteiten binnen een “bedrijfsfoodcourt” met een dagelijks wisselend aanbod en een koffiecorner. Ook voorziet We Canteen in cateringmogelijkheden voor interne events en meetings van huurders. Doordat de uitgifte in het bedrijfsfoodcourt in verschillende secties is verdeeld, ontstaat er ruimte voor diverse lokale We Canteen ondernemers om hun gerechten te presenteren. Dagelijks kiezen zo’n 250 gasten uit het basisassortiment van belegde broodjes, soepen, sappen en salades, aangevuld met de specialiteiten van de lokale ondernemers, zoals Griekse pie’s, Surinaamse roti of Japanse sushi.

hq_content3

Een breed scala aan Haagse ondernemers heeft zich inmiddels aan deze We Canteen locatie verbonden en weet inmiddels wat er bij de huurders in de smaak valt.

hq_contentEen warm welkom…
Naast het bedrijfsfoodcourt beschikt ‘The HeadQuarter’ over een zeer volledig uitgeruste koffiebar in de centrale ontvangstomgeving van het gebouw. De koffie die We Canteen hier serveert is afkomstig van Giraffe Coffee Roasters, een lokale koffiebranderij uit Rotterdam. De oprichters van Giraffe speuren Azië, Zuid-Amerika en Afrika af op zoek naar bijzondere koffiesmaken waar zij (en jij ongetwijfeld ook) kippenvel van krijgen. Naast koffie en thee serveert We Canteen vanuit de koffiebar versbereide smoothies, sappen, belegde broodjes en diverse Grab-and-Go producten. Op die manier kan We Canteen de huurders en bezoekers van ‘The HeadQuarter’ gedurende de hele dag voorzien in een breed aanbod van eten en drinken!

Lees ook:
Veggiesaurus

Interview Veggiesaurus

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
mama's keuken

Interview Mama’s Keuken

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
The Food Ninja

Interview The Food Ninja

In de week van 8 t/m 14 maart is het de Week zonder Vlees. Met Naar artikel
handje

Suggestie van de Chef Jou!

Welke ondernemer en zijn specialiteit moeten wij echt eens proberen?
Stuur ons jouw suggestie en wie weet wordt jouw lievelings Taco, Shake of
Salad opgenomen in een We Canteen food court!

Lees onze tabloid online

Heerlijk bladeren door één van de We Canteen tabloid edities op uw laptop of tablet. Boordevol met smaakmakende verhalen van onze ondernemers.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Volg ons op: